Contact-adressen van JOP

Het algemene email-adres van JOP is email@jop-theater.nl.

Manon is regisseuse en verantwoordelijk voor alle JOP-lessen en de JOP-optredens. Manon is coördinator van de grime, visagie en haarstyling. Mail Manon op regie@jop-theater.nl.

Erik is voorzitter van JOP, coördinator techniek, licht en geluid, is contactperoon voor de trainingsruimte zelf en zorgt voor de PR. Contact Erik via voorzitter@jop-theater.nl.

Janneke doet zowel het secretariaat als het penningmeesterschap. Tevens is Janneke coördinator van de decorgroep. secretariaat@jop-theater.nl.

Nienke is coördinator van de kleding en props. Wij beschikken over een ruim assortiment kleding, pruiken, hoeden en props. Heb je leuke kleding over die je wel wilt missen, of wil je ze juist huren? Neem dan via kleding@jop-theater contact met haar op.

Wil je iets bij JOP gaan doen? Heb je zin in toneelspel & zang, helpen bij de bouw van decors, assistentie in het naaiatelier, ben je goed in haarstyling, grime en visagie, of wil je helpen tijdens optredens?
Voel je welkom te reageren op ik-wil-bij-jop@jop-theater.nl. Schrijf dan wat je wilt doen, je leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en kort iets over jezelf. Wij nemen contact met je op.

Calamiteitennummer:
Het kan natuurlijk voor komen dat er mensen tijdens een les of voorstelling geroepen moeten worden omdat er bijvoorbeeld op het thuisfront iets ernstigs aan de hand is. Alleen bij echt dringende zaken kunt u met Erik op 06-13677951 bellen.


Like je ons op Facebook? Dat vinden wij LEUK!

  

DE TRAININGSLOCATIE van jop

Trainingslocatie JOP: Grindweg 122-A 1 hoog, 8471 EM Wolvega.