DE EERSTVOLGENDE

24 december

Coming soon

24 december 2018 Open podium. Een gezellige avond op Kerstavond vanaf 17:00 uur. Wij nodigen artiesten en muzikanten uit, al of geen lid van JOP, om op deze avond tot maximaal 20 minuten (het mag dus ook korter) iets van zichzelf te laten zien en/of horen. Iedereen is welkom om deze avond te komen genieten. Iedereen die dit kan neemt wat te drinken en te eten/knabbelen mee (ook de artiesten en muzikanten) en denkt daarbij aan hen die dit niet kunnen. Wij verwachten ook gasten vanuit het verzorgings- en verpleeghuis. Wil je iets ten tonele brengen? Dan mail je even wat je wilt gaan doen naar email@jop-theater.nl. De avond is vrij toegankelijk maar, om teleurstelling te voorkomen, vragen wij wel of je je wilt aanmelden via onze webwinkel (gratis).

BELANGRIJK! KIES BIJ BETAALMETHODE VOOR BETALEN BIJ AFHALEN! ER ZIJN GEEN KOSTEN, maar 0,00 euro kun je niet per iDeal voldoen!
Reserveer volledig gratis!

Extra informatie, locatie en ticketverkoop

Hele kleine producties, voor bijvoorbeeld alleen ouders/verzorgers, kunnen wij in onze eigen trainingsruimte verzorgen. Voor het grotere publiek zoeken wij een passende externe locatie in de buurt. Met de opbrengst van de ticketverkoop proberen wij de kosten van een productie te dekken. Deze kosten bestaan uit zaalhuur, schminck-, grime-, decor- en kostuumkosten, drukwerk en marketing.

Omdat ook bij JOP de kosten al rap voor de baten uitlopen vragen wij om tickets vooraf te kopen via onze webwinkel waar u veilig en vertrouwd kunt betalen met iDeal. U bent zeker van een plaats en geniet van een kleine korting op de tarieven van kassa-verkoop.