Heeft u behoefte aan een trainingsruimte?

JOP huurt de ruimte om te trainen van QualityFreaks projects. Op alle dagdelen dat JOP de ruimte niet zelf nodig heeft is deze tegen een bescheiden vergoeding beschikbaar voor derden. Dit kan een vast dagdeel in de week of maand zijn of voor slechts een enkele keer.

Heeft u interesse om de trainingsruimte te gebruiken? Mail Erik op voorzitter@jop-theater.nl


Verhuur van draadloze headsets, zaalversterking en verlichting.

De JOP'pers weten hoe lastig het is om als amateur gezelschap producties financieel haalbaar te maken. Goed licht en geluid is dan ook vaak een post dat regelmatig moet komen te vervallen omdat er onvoldoende budget is. 

Misschien dat het technisch team van JOP hierin toch iets kan betekenen.  Verhuren doen wij niet, maar wij willen wel het licht en/of geluid met onze apparatuur voor u verzorgen. Het team werkt met vrijwilligers, zodat wij (naast de reiskosten) alleen de kosten voor reparatie/onderhoud en iets voor uitbreiding van de apparatuur in rekening brengen. Dan wordt misschien wel ineens haalbaar. Het technisch team is daarom ook zeer rekelmatig op pad om andere groepen op locatie te ondersteunen.  

Meer informatie over deze dienstverlening en de kosten kunt u vinden op www.soundt.bekijx.nl

Wilt u weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Leg contact met Erik op voorzitter@jop-theater.nl


Verhuur van (toneel/theater)kleding.

Van pakken, naar dikmakers tot prachtige jurken. Daarnaast natuurlijk een groot aantal props. Er komt ook bij ons bij elke productie weer een aantal kledingstukken en props bij. Inmiddels hangt onze toneelzolder al aardig vol. Natuurlijk mag ook u hier gebruik van maken. Tegen een heel schappelijk huurbedrag kunnen wij elkaar best helpen. Wij gebruiken de opbrengst weer om het assortiment telkens wat aan te vullen. 

Wilt u contact over de kleding? Mail dan Nienke op kleding@jop-theater.nl voor overleg.