Bedrijven die JOP een warm hart toedragen zodat u mooie gezellige voorstellingen kunt bijwonen en wij kunnen genieten van spel en zang.

Vrienden van JOP

JOP is een vereniging en draait 100% op vrijwilligers. JOP probeert zo laagdrempelig mogelijk te zijn om open te kunnen staan voor iedereen. Dat vertaalt zich ook in de contributie. Hierdoor kan (financieel gezien) vrijwel iedereen een lidmaatschap bij JOP aangaan. Met de opbrengst van contributie kunnen wij net onze operationele kosten dekken. Wij zijn blij met sponsors en donateurs waardoor wij net even iets extra’s kunnen doen. Het decor ietsje mooier maken, af en toe iets investeren op het gebied van grime, kleding of in licht en geluid. Zonder onze sponsors en donateurs zou JOP niet kunnen zijn wat JOP is!

Wilt u als particulier een financiële bijdrage leveren? Dan kunt u een eenmalige donatie doen van € 10,00 of een veelvoud daarvan via onze webwinkel. Wilt u als bedrijf sponsoren? Neem dan contact op met onze voorzitter Erik.

Vanzelfsprekend zijn ook materiele giften van harte welkom. Denk bijvoorbeeld aan leuke percentjes voor onze verlotingen tijdens de optredens, props, kleding, materialen voor decorbouw en stoffen om kleding te kunnen maken. Zo kan niet iedereen lid, maar ook donateur van JOP zijn.

Alvast bedankt voor uw steun!