De Kids van JOP

Op dit moment heeft JOP één kids-groep vanaf plm. 6 jarige leeftijd. Onze wens is om een tweede groep te starten waarna ook kinderen vanaf 4 jaar welkom zijn. U kunt uw belangstelling aan ons doorgeven zodat wij bij voldoende belangstelling een groep kunnen starten. De kids krijgen op de vrijdag middagen van 15:45 tot 16:45 uur les.


De Jeugd van JOP

De jeugd traint op de woensdag middagen tussen 16:30 en 18:00 uur.


De volwassen van JOP

Zij komen op de dinsdagavonden tussen 20:00 en 22:00 uur in het JOP-THEATER bij elkaar om aan spel en zang te werken. 


De selectiegroep van JOP

De selctiegroep bestaat niet, zoals de naam doet vermoeden, uit uitblinkers binnen JOP, maar uit leden die meer vaart achter producties willen zetten. Over het algemeen brengen alle groepen één producie per jaar, de selectiegroep gaat voor meerdere producties per jaar. De voorbereidingen doen zij op de vrijdag middagen tussen 17:00 en 19:00 uur.


Neventaken voor alle leden

Natuurlijk helpen alle leden van JOP mee aan het onderhoud en schoonhouden van onze trainingsruimte. Daar zijn wij immers een vereniging voor. Soms heeft de verenigingskast een boost nodig en worden er acties georganiseerd.


De decorbouwers van JOP

Eigenlijk is de maandagavond de vaste avond voor de decorbouw bij JOP. Als er ruim tijd is zijn er ook periodes dat er geen activiteiten zijn, maar tegen een optreden aan kan er ook zo maar een extra avond ingezet worden.


Het kledingteam van JOP

Het kledingteam zorgt ervoor dat de cast kostuums en props dragen en kunnen gebruiken tijdens de voorstellingen. De hoeveelheid werk dat dat vraagt hangt natuurlijk sterk af wat er voor een productie nodig is en wat JOP al in huis heeft. Wist u overigens dat JOP alle kleding en props ook best wil verhuren? Met de huuropbrengst kunnen wij onze kostuums weer uitbreiden.


Het technisch team van JOP

Het technisch team wordt ingeschakkeld tegen de tijd dat de voorstelling eraan zit te komen. Zij verzorgen het licht en geluid tijdens de generale repetietie en tijdens de voorstellingen.